Ostindiefararen

Ostindiefararen ligger i hamnen, den kom i lördags, började att skicka i väg ett antal fina segelbåtar som skulle till Gotland,





Jag hade äran att få åka med Nynäshammns nya sjöräddningsbåt "Marc Wallenberg Jr."
villket resulterade i mycket bra bilder...

Åter till hamn...


Det är tur att det är fredstid, annars hade sjöräddningen ligga illa till...



Sedan tog jag en tur till Handen, här kommer bilder från den:





mer bilder från ostindiefararen koommer...

Ännu en helg med mycket foton

Torsdag: jobbade dag för att kunna åka till sweetspot på enebybanan. Och här kommer lite bilder.
Vi börjar med en miljö bild.



Sedan kommer det en flygande motorcykel





Det var inte bara motorcyklar utan också BMX, här är en blid från det.



Motorcyklar var inte bara i luften, så här kommer kvällens bästa bild:



Jag fick även ett paket i torsdag, motljusskydd till mina två objektiv och en Omni Bounce till min blixt. Nu liggger mitt kamera kit på ca 15,000kr, det får räcka för ett tag.



Fredag:
jobbade kväll

Lördag:
började med att tvätta lite, sedan tog jag en promenad med kameran och stötte på denna skata.


Bilden blev riktigt bra tycker jag, inte mycket färger man får nästan känsla av att bilden är svartvit men den är i färg. Att bilen vart oskrap tycker jag inte är något negativt,  Det bli lite känsla av att skatan har lämnat jordlivet bakom sig och gett sig av till Nangijala.

Vidare i hamnen låg det lite fina båtar


Senare på kvällen såg jag ”The Happening” på bio med en polare, viken jävla skit film (ursäkta språket). Jag tänker aldrig mer se någon film av M. Night Shyamalan (regissören).

Söndag: en latdag, vaknade sent och gjorde inte mycket under dagen, städade lite och spelade lite GTA 4 (48% klart). Pantat lite burkar och tog en kort promenad med kameran, men det vart inga bra bilder.

Denna vecka
Måndag-Torsdag: jobba dag...
Fredag: midsommarafton, ut och fotar.
Lördag: Nada planerat
Söndag: Nada, men det kommer väl

Det har även kommit lite tråkiga nyheter under helgen, det verkar som det inte blir något Red Bull Air Race i Stockholm, dom har inte fått något flygtillstånd. Tråkigt att hör, jag som hade settifram emot det så mycket, men om det inte blir något Red bull Air Race så kommer jag nog fota med sjöräddningssällskapet.

 Ne, nu får det räka, det blir alltid så långa inlägg...

Slutet av veckan och helgen

Denna vecka var en kort arbestvecka bara tre dagar.

Torsdag: var uppe vid 9 och fixade iordnig mig för att åka att se när brorsan tog studenten i handen, när vi var klar där åkte vi hem och åt lite, dessutom fick jag mitt batterigrepp (BG-E3) till kameran. det har blivit en helt ny kamera nu!!!



Fredag: Började mad att tvätta, sedan hade jag inget speciellt för mig så jag gick och tittade när Nynäshamns gymnasium tog studenten, och jag säger bara en sak, Haninge släng er i väggen, Nynäshamn vet hur man tar studenten, Haninge gör det inte. Nynäs var ute med sina lastbilar i nästan två timmar, medans i Haninge var dom nästan inte ute alls.
Sedan på kvallen såg jag "Solstorm", villket inte var någon vidare film.

Lördag: jag vaknade vid 9 och såg på ais:en (http://www.northernbaltic.se/ais/) att Dalarös sjöräddningsbåt Björn Brister låg utanför Nynäshamn, då tittade jag på ssrs hemsida (http://www.ssrs.se) och det vissa de sig att det bran på stora Stegholmen, och Björn Crister hade fått larmet 05:35 och tillslut vid 21-tiden vart dom avlösta av Mareld (södertörns brandbåt) jag var ner och fotade ett par gånger under dagen, här kommer några av dom...





Söndag: idag ska jag inte göra så mycket, titta på Red Bull Air Race från Detroit (1600 på tv6) och foremel 1 från kanada (1830 på tv6).

och i morgon är de arbete igen (kväll)

Scemat för veckan:

Måndag: jobbar kväll
Tisdag: Jobbar kväll
Onsdag: jobbar kväll
Torsdag: jobbar dag, Sweetspot Allstars jam på Enebybanan i Nynäshamn (19-21)
Fredag: jobbar kväll
Lördag: inget planerat
Söndag: inget planerat

RSS 2.0